Бойците от кюрдските „Отряди народна самоотбрана“ заявиха, че са готови

...
Бойците от кюрдските „Отряди народна самоотбрана“ заявиха, че са готови
Коментари Харесай

Кюрдите изразиха готовност да предадат оръжията си

Бойците от кюрдските „ Отряди национална самозащита “ обявиха, че са подготвени да предадат оръжията си след реализиране на политическо решение на сирийската рецесия. Това заяви ТАСС, представена от организация " Фокус ".
Според Нури Махмуд, кюрдите са призовали за помощ на сирийската войска за отбрана на град Манбидж пред опасността от навлизане на турски войски и въоръжените сили на опозицията. „ Що се отнася до оръжията, трансферирани от Съединените щати, кюрдите ги употребяват извънредно във войната против терористите от „ Ислямска страна “, сподели той. Кюрдският пълководец означи, че военните интервенции против терористичната формация не престават в региона на Хаджин.
По-рано Анкара неведнъж заявяваше, че Вашингтон прави неточност, като доставя оръжие на кюрдите. В Турция кюрдската милиция се смята за част от въоръженото крило на Кюрдската работническа партия, която се смята за терористична организация. Президентът Реджеп Тайип Ердоган неведнъж предизвестява, че даденото на кюрдите американско оръжие може по-късно да бъде ориентирано против Турция.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР