Бойците от частната военна компания на Вагнер обичат да се

...
Бойците от частната военна компания на Вагнер обичат да се
Коментари Харесай

Кремъл допусна, че в Сирия може да има руски наемници

Бойците от частната военна компания на Вагнер обичат да се снимат в Сирия и да разгласяват фотографиите в интернет, което потвърди тяхното наличие там.
Снимка: https://soldat.pro

Руските управляващи не изключват в Сирия да има съветски цивилни, които обаче по никакъв метод не са свързани с съветските въоръжени сили. Това разгласи прессекретарят на Кремъл Дмитрий Песков, представен от РБК. Говорителят на съветския президент сподели, че няма информация за починали цивилни в Сирия по време на въздушен удар на Съединените щати в източната част на страната. В последните дни съветски и американски медии пишат, че наемници на най-голямата съветска частна войска - ЧВК " Вагнер " - са измежду убитите, откакто сили, сражаващите са на страната на президента Башар Асад, нападнаха сили на обединението на кюрди и араби, водена от Съединени американски щати, в региона на Дейр ез Зор. Други съветски политици потвърдиха гибелта на съветски цивилни, описвани от разнообразни източници. В момента активността на ЧВК " Вагнер " и други " частни армии " в Русия е противозаконна, въпреки да има оферти за " осветляването "?.
Песков се учуди от въпрос на публицист дали би трябвало да се разгласи народен печал поради гибелта на съветски жители при въздушния удар, предава сътрудник на РБК. Прессекретарят на президента Владимир Путин повтори, че няма информация за " хора с съветски паспорти " в региона на военните дейности в Сирия. Той обаче добави, че няма законова възбрана съветски жители да пътуват до Сирия, а единствено " предизвестие за рискове ". Изследователската група Conflict Intelligence Team в това време разгласява имена на още съветски жители, които съгласно нейни източници са починали при ударите. Според обявата един от тях се е сражавал в Източна Украйна, преди да замине за Сирия.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР