Бойци в смесените бойни изкуства, участвали в галавечерта на UFC

...
Бойци в смесените бойни изкуства, участвали в галавечерта на UFC
Коментари Харесай

Участници в UFC 249 може да загубят хонорарите си, ако критикуват здравните мерки на организаторите

Бойци в смесените бойни изкуства, взели участие в галавечерта на UFC 249 в Джаксънвил, Флорида в събота, може да не получат обещаните им пари, в случай че си разрешат да подлагат на критика уредниците, че не са взела нужните ограничения или не са отменили събитието поради пандемията с COVID-19, оповестява " Ройтерс ".
Преди присъединяване си емемейците са били накарани да подпишат документ от 8 страници, който им не разрешава да подлагат на критика дейностите на уредниците по отношение на сигурността им.
 Сехудо надделя Крус в борба на легендите в категория " петел " на UFC 249 (видео + галерия)
От съглашението не излиза наяве дали състезателите биха губили единствено част от сумата или цялата, планувана за присъединяване им, като към всеки сходен случай ще се подхожда самостоятелно.
Говорител на UFC е отказал да разяснява проблема пред " Ройтерс ", като само е показал, че президентът на организацията Дана Уайт е споделил пред " Яху ", че бойците няма да бъдат глобени финансово, в случай че решат да приказват за здравните ограничения, взети от уредниците.
 Джъстин Гейджи преби Тони Фъргюсън и прекатурна йерархията в лека категория на UFC 249!
" Ако играч каже нещо, което е тъкмо по този начин, както е, няма да има проблем. Но в случай че съобщи нещо, което не дава отговор на истината - да вземем за пример, че не сме тествали участиците за COVID-19, тогава това е нещо напълно друго ", показва Уайт.
 Звяра с следващ жесток нокаут за броени секунди на UFC 249!
В четвъртък един от бойците в тежка категория - Грег Харди, сподели на конференция, че е ужасяващ от ковид, защото страда от астма по рождение. Въпреки това той взе присъединяване в UFC 249 и реализира победа над Йорган де Кастро. Мачът в междинна категория сред Роналдо Соуса и Юрая Хол обаче бе анулиран, защото се оказа, че Соуса е дал позитивна проба за COVID-19 при идването си във Флорида.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР