Бойци от Ислямска държава, заловили непълнолетни момичета, ги принудили да

...
Бойци от Ислямска държава, заловили непълнолетни момичета, ги принудили да
Коментари Харесай

Сексуална робиня на ИДИЛ проплака: Ако нямаш гърди - първо затвор, после те изнасилват! Хвърлих се по стълбите, за да…

Бойци от " Ислямска страна ", заловили малолетни девойки, ги принудили да стоят до стена, до момента в който те опипват гърдите им и ги изнасилват.

" Ако имаш гърди – ще те изнасилят ", споделя едно от девойките и прибавя: " Ако нямаш гърди, държат те три месеца като в затвор, а през това време идват прибързано, с цел да видят дали са пораснали задоволително, с цел да бъдеш изнасилена ".

Младото момиче споделя по какъв начин е била принудена да гледа другите девойки, до момента в който ги изнасилват пред нея.

Тя споделя също, че е забременяла и се е пробвала да направи импровизиран аборт, като се е хвърлила надолу по стълби, написа New York Post.

" Дори дами, които имат три, че и повече деца, бяха изнасилвани пред децата им. В този миг има хиляди други девойки в Ирак и Сирия, които минават през същото. Никой не прави нищо за тях ", споделя още тя.

Доклад от предходната година преглежда по какъв начин половото иго се трансформира в доходоносна и сериозна търговия за терористични групи като " Ислямска страна ", " Боко Харам " и " Аш Шабаб " през последните години, написа в. Труд.

През 2016 година ИДИЛ са спечелили сред 12 и 38 милиона $ от смущаващата търговия на девойки.

Заплатите на бойците се дефинират от броя на децата и дамите, които имат.

Около 5000 жени-язиди са били отвлечени от " Ислямска страна ", а минимум 2000 от " Боко Харам ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР