Бойните срещи стават тайно от учители и родители и пред

...
Бойните срещи стават тайно от учители и родители и пред
Коментари Харесай

Българските Ученици Удариха Дъното! Масово Се Организират Кървави Гладиаторски Боеве С Момичета!

Бойните срещи стават скрито от учители и родители и пред аудитория от други възпитаници, които следят борбите, оповестява в. " Монитор ".

Последната информация за конфликт сред малолетни девойки доближава до Регионалното ръководство на образованието във Варна с видеокасета.

В съпътстващото писмо до шефката на РУО Венцислава Генова анонимният спедитор моли за интервенция и прекратяването на сходни боеве, на които участват огромна група възпитаници. Сеирджиите насъсквали биещите се с окуражителни крясъци и ръкопляскане.

От РУО-Варна обясниха, че нямат информация дали в съответния случай се касае за проведен пердах и това следва да се обясни от способените органи, които са поели следствието.

Данните, с които разполагат в просветното ръководство, са, че става дума за спор сред девойки, които били приятелки преди последвалата разпра, записана на видеото. Двете се познавали от години, само че влезнали в спор, който не предвещавал сходен процес на събитията.

Ученичката, която нанася побой над другото момиче, е седмокласничка от ОУ „ Стефан Караджа “. Тя е в учебното заведение неотдавна, като преди този момент е учела в СОУ„ Найден Геров “. Момичето няма регистрирани други прояви на експанзия, на принуждение или на неспазване на разпоредбите, уточни шефката на РУО-Варна Венцеслава Генова.

Битото момиче пък е от Музикалното учебно заведение и към този момент е получило извинения от биячката. Родителите на потърпевшата не са подавали тъжба по случая. В момента няма напрежение сред двете страни, като девойките даже са възобновили другарските си връзки.

Въпреки това биячката е включена в целогодишна учебна стратегия за попречване на детската експанзия, а сигналът за случая е предаден към Второ РУП-Варна, на територията на която е ОУ „ Стефан Караджа “, сподели още Генова.

Тя напомни, че сходен случай имаше и предишното лято, когато в междублоковите пространства на крайния квартал „ Владиславово “ се биха ученички от разнообразни гимназии във Варна.

В по-далечно минало пък се напомня сходен дуел сред възпитаници от професионалната техническа гимназия, при който след рухване на единия от биещите се на земята, се удари съдбовно и умря.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР