Бойните инженери на ЦАХАЛ продължават работата си по разкриването и

...
Бойните инженери на ЦАХАЛ продължават работата си по разкриването и
Коментари Харесай

Израел: 130 тунела на Хамас под Газа са унищожени

Бойните инженери на ЦАХАЛ не престават работата си по разкриването и унищожаването на подземните тунели на  " Хамас "  в Газа. До момента са разрушени 130 входа на тунели. Складираните в тях ресурси от вода и О2 демонстрират, че " Хамас " са се подготвяли за нескончаем престой подземен.

И до момента в който светът вижда жилищни квартали с учебни заведения, лечебни заведения, детски площадки, джамии и други цивилен обекти, то за " Хамас " това са просто благоприятни условия да употребяват мирните жители, криейки се зад тях и развивайки точно в тези места своята терористична активност, припомнят от израелската войска.

Освен това ЦАХАЛ съобщиха, че 7-ма бронирана бригада на израелските сили е нахлула в аванпост и подготвителен лагер на " Хамас " в северната част на Ивицата Газа, като са умъртвили към 30 терористи и са иззели десетки оръжия, измежду които минохвъргачки, ракети, дронове, карти, информационно съоръжение. Те са нахлули съответно в офисите на Мохамед Синвар, брат на водача на " Хамас " Яхя Синвар, където са били складирани тези оръжия и съоръжение.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР