Бойни машини на пехотата, усилени с авиация, щурмови и транспортни

...
Бойни машини на пехотата, усилени с авиация, щурмови и транспортни
Коментари Харесай

Завърши международното военно учение Platinium Lion-2019

Бойни машини на пехотата, усилени с авиация, щурмови и транспортни хеликоптери, танкове и минохвъргачки се включиха в 10-дневното многонационално военно обучение " Platinium Lion-2019 ", което се организира на полигона Ново село. То е част от взаимната стратегия за образование на европейското командване на Съединените щати.

Над 600 военнослужещи от 7 страни участваха в тазгодишното издание на " Platinium Lion-2019 " на Ново село.

Според сюжета паравоенни формирования са пресекли защитаваната от интернационалната коалиция граница. За да отхвърлен агресора, първи идват командоси с вертолети Блек хоюук.

В багра да се включат бойни машини на пехотата и минохвъргачки.

Противникът съумява да завземе населено място до граничната зона и да се укрепи. Морската пехота на Съединени американски щати и съюзните сили блокират агресора. Започва пречистване постройка, по постройка.

Капитан Ерхан Сюлейман, пълководец на многонационална рота: Най - характерното по време на това обучение беше потреблението на системата " дайтс ", която регистрира всеки един изстрел по кое време всеки един военнослужещ е изумен.Това покачва динамичността на самото занимание.
Командването издава заповед за контранастъпление.

" Танк Т-72 - Урал ", най-мощното верижно бойно средство в сухопътните сили, взе присъединяване в днешната интервенция по отбиване на съперника оттатък демаркационната линия.

Асистираха му американски танкове " Абрамс ".

Щурмови вертолет Ми24 обезпечи огневата поддръжка по въздуха. Противникът е отхвърлен.

Бригаден военачалник Валери Цолово, зам.-командир на Сухопътните войски: Тазгодишната подготовка взаимна подготовка Platinium Lion реализира задачите си във връзка с разнообразни типове бойни дейности - защита нахлуване, градска среда и осъществяване на маньовър със сили и средства по земя и въздух, взаимоотношения на авиация, взаимоотношение с артилерия, междупетохтни подразделения, механизирани.
В учението участваха сухопътни подразделения на Албания, Грузия, Молдова, Румъния и Сърбия.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР