Бойната отровна система Новичокк по ефективност е сравнима с атомна

...
Бойната отровна система Новичокк по ефективност е сравнима с атомна
Коментари Харесай

Създателят на Новичок: Той е ефективен колкото атомна бомба

Бойната отровна система " Новичокк " по успеваемост е сравнима с атомна бомба със същия размер или тегло, съобщи в изявление за РИА Новости разработчикът на веществото Леонид Ринк.

" Но " Новичок " е доста по-евтин и при потреблението му всичката материална част на съперника би останала невредима - всички домове, цялата техника. Ще останат и би трябвало единствено да бъдат измити, след което може да бъдат използвани за свои цели ", съобщи ученият.

Той споделя, че пред разработчиците е била сложена задачата да създадат химическо оръжие, което и оптимално дейно за използване на бойното поле, само че което има къс живот, с цел да не бъдат подложени на неговото деяние настъпващите елементи на руската войска. Според Ринк армия може след известно време да влезе на територия, върху която е употребен " Новичок ", да премине през нея и " да се занимава със идващите си каузи ".

Ринк съобщи също по този начин, че откакто емигриралият в Съединени американски щати Вил Мирзаянов е разгласил книга, в която разказва " Новичок ", към този момент всяка химическа лаборатория по света може да го направи.

" Вил Султанович (б.р. - Мирзаянов), въпреки и да не е основател на " Новичок " разгласява на запад книга за тази система и за нейните създатели. Затова, вместо да желае амнистия от Алексей Навални, той би трябвало да желае амнистия от прокуратурата, органите за държавна сигурност и страната за оповестяване на секретни данни в открита литература. А след това да изиска амнистия и от цялата международна общественост за това, че с книгата си е предоставил пълно изложение на системата " Новичок " на всевъзможни агресивни детайли ", споделя Ринк.

" Разкри на терористите по какъв начин да вършат " Новичок " в условия, добре - не домашни, само че в някакви лаборатории с аспиратори. Във всяка лаборатория, апелирам, варете, никой не ви пречи ", съобщи още основателят на отровното вещество.

Според Ринк обаче данните за отравянето на съветския опозиционер Алексей Навални с нова вариация на " Новичок " са нелепости, защото няма признаци за отравяне с това вещество.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР