Бойната мощ на Русия е по-голяма от всякога и на

...
Бойната мощ на Русия е по-голяма от всякога и на
Коментари Харесай

Шведските експерти тревожно: Европа е на прицел — мощта на Русия е по-голяма от всякога

Бойната мощност на Русия е по-голяма от всеки път и на прицел Москва преди всичко държи Европа.

Това е заключението, достигнато от шведски специалисти от Института за отбранителни проучвания (FOI), който е зависещ на шведското Министерство на защитата, разяснява немското издание, представено от Поглед инфо.

Бойната мощност на Руската федерация е по-голяма от всеки път и „ на прицел тя държи на първо място Европа “, написа немският вестник Die Welt.

Това умозаключение направиха шведски учени от Института за отбранителни проучвания (FOI), който е зависещ на Министерството на защитата на Швеция, прецизира създателят на публикацията Кристоф Шлиц.

Според последното изследване на FOI, Русия доста усили освен разноските за защита, само че и броя на извършените военни учения. Бойната й мощност нарастна доста след 2008 година

Руската войска е способна "триумфално да води районни войни в съседство и в това време да организира интервенции в Сирия и Украйна ", настояват шведските учени.

До 2029 година Русия евентуално ще се „ концентрира във военно отношение върху Европа “, се споделя в изследването.

Това не е изненадващо, защото с помощта на добре развитата си инфраструктура Западна и Южна Европа са „ добре пригодени за съветски интервенции “, споделят специалистите от Швеция.

В своето проучване шведските учени проучват и „ последователното възстановяване на бойната успеваемост на Русия, изключително при по този начин наречената интензивна война против добре въоръжени съперници. "

Ръководителят на Кремъл Владимир Путин, прибавя създателят на публикацията, „ към този момент не мечтае за чудо-оръжие, тъй като той към този момент го има “. По-конкретно, разяснява Шлиц, Русия разполага с хиперзвукови ракети "Авангард ", които сякаш западна система за противоракетна защита не може да смъкна.

Що се отнася до Североатлантическия алианс, „ същинският зложелател на Москва няма нищо сходно “, декларира журналистът от Die Welt.

Шведските учени отдадоха централно значение на плана за подводни крайцери „ Борей “, които, съгласно тях, може да постъпят на въоръжение във ВМФ на Русия след пет години.

Голям ущърб на НАТО по море може да аргументи безпилотният подводен уред с нуклеарна бойна глава «Посейдон», който сега също минава тествания, считат създателите на проучването.

„ НАТО не е в положение да го открие и унищожи “, акцентира Шлиц.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР