Бойна техника и въоръжение представи Българската армия по случай 110–ата

...
Бойна техника и въоръжение представи Българската армия по случай 110–ата
Коментари Харесай

За Деня на независимостта: Армията ни представи бойна техника и въоръжение

Бойна техника и въоръжение показа Българската войска по случай 110–ата годишнина от оповестяване на Независимостта. Събитието се организира в 17 български града в страната, като в София бяха показани бронирани машини „ Хамър ” „ Командо ”, „ Гардиан “ и „ Пустинна котка “. Инициативата е под наслов „ Това сме ние “, с която Министерството на защитата цели да разпространява военната работа.
 бойна техника София БГНЕС
Посетителите видяха още „ Хамър ” „ Гардиън “ и „ Пустинна котка “. Те се употребяват и в спокойно време за отбрана на хората при бедствия и повреди:
 
„ Миналата година участвахме в потушаването на пожара край Кресна. Помогнахме и при пожара над Рилския манастир. С машините „ Хамър ” и „ Гардиън “ могат да се правят и патрули, взаимно с Гранична полиция “, сподели старши лейтенант Веселин Станков от Бригадно командване Благоевград.
 бойна техника София БГНЕС-->
Имаше и изнесено бюро, където интересуващите получаваха информация както за военната работа, по този начин и за курсовете за военна подготовка. Какви са позитивните аспекти на военната работа, изясни Даниела Толева, старши специалист във военно окръжие София.
 
„ Заслужава си, тъй като те могат вероятност. Има доста положителни обществени придобивки. Все отново е първа категория труд. За тези, които изявяват предпочитание, могат да вземат участие в задачи, отвън територията на страната. За младежите това е една опция и долра вероятност “, съобщи Толева.
 бойна техника София БГНЕС
Разглеждайки новата бойна техника, Николай Ботев си спомни за своята военна работа преди години:
 
„ Нашите БТР-и, които бяха преди доста години, са много по-различни, по-остарели. То и ние си остаряхме. След като има страна, би трябвало да има и войска. След като има войска, тя би трябвало да е положително оборудвана “, уточни Николай.
 бойна техника София БГНЕС
9-годишната Моника Щерева беше пристигнала да прегледа бойните машини с татко си:
 
„ Интересно ми е “, сподели Моника.
 
Петко Гаджев от Пловдив решил да посети София в днешния празничен ден. Споделя, че за първи път вижда бронирана техника онлайн и не крие, че е впечатлен.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР