Бойкотът продължава - Продължаваме промяната и Демократична България няма да

...
Бойкотът продължава - Продължаваме промяната и Демократична България няма да
Коментари Харесай

ПП и ДБ няма да се върнат в залата, искат временна комисия за Изборния кодекс

Бойкотът продължава - " Продължаваме промяната " и " Демократична България " няма да се върнат в пленарната зала, до момента в който не бъдат оттеглени безумните, както те ги дефинираха, промени в Изборния кодекс. Това обявиха на взаимен брифинг в коридорите на Народното събрание Кирил Петков и Христо Иванов. Двете обединения оферират сформирането на краткотрайна комисия, която в границите на един месец да структурира нужните изборни промени.

" Няма да разясня чувалите с неистини, които чухме тази заран ", сподели съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков във връзка обвиняванията на Бойко Борисов за измами с машинното гласоподаване. " Министерският съвет на партия ГЕРБ избра и гласоподава тези машини - не Мадуро, а Борисов избра тези машини. ЦИК с ръководител от квотата на ГЕРБ ги избра ", отвърна той на думите на Борисов, че партията му желае машини, каквито се употребяват в Съединени американски щати, а не във Венецуела. Ако хартиената коалиция отдръпна безумията си, ние още през днешния ден ще влезем в залата, сподели от името и на Демократична България Петков.

Христо Иванов разви предлагането на двете обединения за основаване на краткотрайна комисия, която да работи в едномесечен период по Изборния кодекс. И даде да се разбере, че Политическа партия и Демократична България няма да откликнат на поканата на ГЕРБ за среща сред ръководителите на политическите сили, с цел да се схванат.

" Предлага се разговор, само че се предлага разговор, откакто законопроектът беше докаран до точката на безумство. Не може да стане поредна раздумка, към която ни приканват. Не следващите лидерски приказки ", сподели той.

" Можем ли да реформираме изборния развой за една нощ на една седянка? Можем, единствено че това може да създаде единствено гърмеж, а не доверие. Ако задачата е да търсим решение, това е форматът. Не ни търсете за параванче. Ще бъде импортирано през днешния ден такова проекторешение, да забележим по какъв начин ще гласоподават за него ", съобщи водачът на " Да, България ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР