Бойкотът на всякаква американска електроника, който обяви турският президент Реджеп

...
Бойкотът на всякаква американска електроника, който обяви турският президент Реджеп
Коментари Харесай

Турските доставчици спряха да приемат поръчки за iPhone


Бойкотът на всякаква американска електроника, който разгласи турският президент Реджеп Ердоган, заплашва продажбите на iPhone в Турция. Турските снабдители стопираха да одобряват от клиентите поръчки за доставката на американски мобилни телефони iPhone, оповестява ТАСС, като се базира на вестник " Хюриет ".

Един от най-големите вносители на електроника в Истанбул е отменил поръчки за към 50 милиона $.

Много продавачи махнаха от витрините на магазините си електронните устройства американско произвеждане.

Местните продавачи започнаха тези дейности, откакто на 14 август турският президент Реджеп Ердоган разгласи протест на всички типове американска електроника и увеличи митата за 22 типа артикули и артикули, внасяни от Съединени американски щати. Анкара счита, че точно Вашингтон е виновен за офанзивата против турската лира, която внезапно се обезцени напоследък.

Делът на iPhone в Турция не е толкоз забележителен, само че новините за възбраната на продажбите на територията на турската страна са " доста значими ", тъй като биха моли да основат резултат на доминото, сподели Марк Гърман, кореспондент на " Bloomberg Technology ".

" Apple е най-ценната компания в света, а също е и огромен шеф. Компанията има доста икономическо влияние освен в Калифорния, само че и в доста други щати ", разяснява Гърман.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР