Бойкот на отбора на ЦСКА-София обявиха феновете и това се

...
Бойкот на отбора на ЦСКА-София обявиха феновете и това се
Коментари Харесай

Феновете бойкотираха "ЦСКА-София"

Бойкот на тима на " ЦСКА-София " оповестиха почитателите и това се видя ясно по време на семейството против " Витоша " (4:0) в събота вечер. На стадион " Българска войска " участваха към 300 почитатели, а агитката наброяваше 50-ина индивида. Така публиката реши да даде своята присъда на протичащото се в клуба - слабото показване на тима, изоставането от останалите съперници за купата, непоемането на отговорност от страна на управлението за слабата селекция и така нататък

Част от почитателите бяха събрани преди мача на среща с основния управител на " ЦСКА-София "  Стойчо Стоилов, към който има много искания от страна на агитката. Пред тях Стоилов е оповестил, че клубът има предпочитание да върне Любослав Пенев на треньорския пост - нещо, което несъмнено би се харесало на ентусиастите. Трудно е обаче да се предвижда дали Пенев би приел офертата, още повече че той напусна поради интервенция на хора от управлението в работата му. Според " Топспорт " Стоилов споделил на почитателите, че Пенев си тръгнал поради протест от страна на част от чужденците отпред с Рубен Пинто. Сега множеството от тях още веднъж са в отбора.

Главният управител е спрегнал още едно име за наставник - Стамен Белчев, само че в това време последният изрично съобщи, че остава в " Арда ".

Засега след напускането на Люпко Петрович " ЦСКА-София " се води от асистентите Милош Крушчич и Добромир Митов. След триумфа над " Витоша " Митов съобщи: " Казахме на момчетата, че след напрежението, което имаше в нашия тим след загубата от " Берое ", беше значимо да отбележим рано гола, с цел да се успокоим. Видя се, че има въодушевление в тима. Може би това е един от мачовете, в който създадохме най-вече положения. Това желае нашата аудитория - непримиримост, експанзия. Опитваме се непрекъснато да го приказваме с футболистите. Трудно е да се реализира, само че трябват малко повече усърдие и воля от всички. "

Митов добави, че Жанио Бикел е с контузия, а на Томислав Юрич липсва игрова подготовка и се работи самостоятелно с него.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР