Бойко Василев вдигна завесата около личния си живот и най-после

...
Бойко Василев вдигна завесата около личния си живот и най-после
Коментари Харесай

Бойко Василев най-после се престраши да афишира публично новата си връзка

 Бойко Василев подвигна завесата към персоналния си живот и най-сетне се престраши да обявява обществено новата си връзка. Още от 2016 година в бекстейджа на Българска национална телевизия се приказва, че водещият има любовна случка с колежката си Албена Колчакова, само че оттогава до в този момент двамата настойчиво се криеха, съвсем като любовници в грях.

Преди броени дни обаче мистър " Панорама “ публично застана пред обективите на светските фотографи с повелителката на сърцето си. Знаковото събитие се случи по време на приема на бизнесмените братя Диневи, състоял се в новата им резиденция в столичния квартал " Лозенец “. Там костюмираният публицист се яви на разположение с хубавата Албена, облечена в стилна вечерна черна рокля. Вталеният модел на дрехата, която тя бе избрала за бала, разсея слуховете, че тя и 49-годишният тв водещ чакат първа рожба.

Припомняме, че мълвата за бременността на Албена потегли преди няколко месеца, когато двамата с Бойко бяха засечени на консултация в център за инвитро процедури. Журналистът и обичаната му стигнали даже по-далеч, създали си нужни проучвания и организирали цялата документи, написа " Ретро ". Очевидно процедурата на този стадий не се увенчала с триумф, само че въпреки всичко желанията им да станат родители към момента не се били трансформирали.

Всъщност Бойко има един огромен наследник от някогашната си жена Адриана, с която се разведоха повече от скандално. Известно време тя отхвърляше да разпише молбата му, възмутена от обстоятелството, че той заживял с 12 години по-младата си държанка още до момента в който те още не били разграничени.

В последна сметка разводът им се реализира, само че в съда още говорели за скандалното съвещание, преди което двамата едвам не се избили в коридора. Бившето семейство има наследник, Васил, който съгласно майка си поискал да остане при нея. Момчето не страдало от развода на родителите си, даже тъкмо противоположното - било предостатъчно, тъй като му писнало майка му и баща му да се карат пред очите м
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР