Бойко Тодоров е кандидатът на ЛЕВИЦАТА! за кмет на Община

...
Бойко Тодоров е кандидатът на ЛЕВИЦАТА! за кмет на Община
Коментари Харесай

Бойко Тодоров е кандидатът на ЛЕВИЦАТА! за кмет на Община Плевен за местните избори в края на октомври

Бойко Тодоров е претендентът на ЛЕВИЦАТА! за кмет на Община Плевен за локалните избори, които ще се проведат на 29-ти октомври 2023 година Кандидат на обединението за кмет на Славяново е Бойко Гаргов.

Това стана ясно при регистрирането на обединението в ОИК – Плевен за присъединяване в изборите в края на месец октомври.

„ Имам цялостен картбланш от ЛЕВИЦАТА! за деяние и да демонстрирам политиките, които са в лявото пространство. За мен това приказва, че е допустимо да има положителен резултат в левите политики “. Това сподели претендентът за кмет на Община Плевен от ЛЕВИЦАТА!, Бойко Тодоров.

Лидерът на Политическа партия АБВ Румен Петков сподели:

„ Искам да благодаря на Бойко Тодоров за уговорката, който пое, тъй като се изисква геройство в такава особена обстановка – и в народен проект и в общината, и да изразя своята убеденост и в съдружен формат, че присъединяване ни в Плевен е за триумф.

Успех, който да ни подсигурява, че в идващия Общински съвет ще бъдем мотор и коректив, и ще бъдем „ гласът на плевенчанина “, тъй като на общинския съвет му е нужно по-ярко плевенско наличие и задължения.

Даваме си сметка, че завършващият мандат евентуално е най-труден за локалните управляващи. Това беше мандатът на кметовете и общинските препоръки, в който те работиха с шест или седем държавни управления. Това в действителност е най-голямото затормозяване за локалните ообщински препоръки и общински администрации.

Изключвам тази година, която е пагубна от политическа, административна и управническа позиция. Какво значи, през август да се одобряват бюджетите. Всеки естествен човек си дава сметка за напрежението, на което са били подложени всички.

Вярваме в триумфа на претендента за кмет и в триумфа на листата ни, тъй като това в действителност ще бъде триумф за град Плевен “, сподели още Румен Петков.

Иван Мандински от АБВ посочи, че следва на конференция да бъдат оповестени имената на участниците в листата с претенденти за общински съветници на Коалиция ЛЕВИЦАТА! за Плевен.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР