Бойко Рашков се опита да създаде политическо внушение за безразборно

...
Бойко Рашков се опита да създаде политическо внушение за безразборно
Коментари Харесай

Александър Ненков, ГЕРБ: Не бива да се внушава, че има масово подслушване

Бойко Рашков се опита да сътвори политическо подстрекателство за безсистемно потребление на СРС-та на политици, магистрати и публицисти. Иска да се внуши от Българска социалистическа партия, че има всеобщо подслушване, което се опроверга от основния прокурор и от ДАНС. Това сподели Александър Ненков от ГЕРБ в студиото на " Още от деня ".

Шефът на бюрото за надзор на специфичните разследващи средства Бойко Рашков съобщи, че има подслушвани доста прочут човек, политик и магистрат.

  Имало ли е нелегално подслушване на политици, магистрати и публицисти? Имало ли е нелегално подслушване на политици, магистрати и публицисти?
Този въпрос през днешния ден разгорещи пристрастеностите в Народното събрание. Главният прокурор и шефът на ДАНС отхвърлиха това изказване. Шефът на бюрото за надзор на специалн...
Александър Ненков, ГЕРБ: Важно е да имаме отговор на въпроса има ли нерегламентирани подслушвания. Когато приказваме за битка с корупцията по високите етажи на властта, естествено тези разследващи средства са част от този детайл за битка и противопоставяне на тези злодеяния. Но при причини за незаконосъобразно държание, тези СРС-та са постановени от арбитър, то тогава никой, който няма какво да крие, няма от какво да се тормози. Може би има някакви нарушавания при избрани процедури, само че по тази причина и съществува това бюрото за надзор на специфичните разследващи средства. Не бива тематиката да се трансформира тезата, че има всеобщо подслушване.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР