Бойко Рановски © Николай Дойчинов Новият директорКомисар Бойко Рановски е

...
Бойко Рановски © Николай Дойчинов Новият директорКомисар Бойко Рановски е
Коментари Харесай

Шефът на КАТ оглави агенция "Автомобилна администрация"

Бойко Рановски

© Николай Дойчинов Новият шеф
Комисар Бойко Рановски е приключил Висшето военно строително учебно заведение " Любен Каравелов " в София и от 1996 година до 1999 година е офицер в Българската войска. От август 1999 година стартира работа в Министерството на вътрешните работи като областен контрольор в Трето районно ръководство към Столична дирекция на вътрешните работи. От 2003 година е назначен в бранш " Териториално обслужване " в отдел " Охранителна полиция " – Столична дирекция на вътрешните работи.
От 1 март 2005 година е чиновник в пътна полиция, а 10 години по-късно, става и шеф на отдела. Още по тематиката
Нов митинг пред Народното събрание в поддръжка на Николай Колев-Босия (обновена)

Протестиращите показват опасения за здравето на дисидента след 25 дни гладна стачка досега
5 юли 2018
Акция в поддръжка на гладната стачка на Николай Колев-Босия

Поетът отстъпник гладува към този момент три седмици като митинг против ширещата се корупция при издаване на шофьорски книжки
3 юли 2018 Досегашният шеф на отдел " Пътна полиция " в Дирекция на полицията комисар Бойко Рановски е новият изпълнителен шеф на Изпълнителна организация " Автомобилна администрация ". Това оповестиха от държавната осведомителна работа. Предложението е на транспортния министър Ивайло Московски, а назначението е подписано от премиера.

Досега длъжността се заемаше от Красимир Сребров, който умря при започване на месеца след дълго боледуване. Оттогава до момента длъжността се изпълняваше от Дамян Войновски.

Бойко Рановски поема автомобилната организация в миг, в който тя е във фокуса на вниманието поради гладната стачка на Николай Колев-Босия. Той гладува в символ на митинг повече от два месеца - от 13 юни, като твърди, че в организацията има корупция, която се прикрива, и скица за продажба на шофьорски книжки.

Николай Колев изиска оставката на транспортния министър Ивайло Московски и редом с това - разформироване на Народното събрание. По мотив на неговата акция беше основана краткотрайна парламентарна комисия, която да прегледа подадените от него сигнали. Във вторник тя се събра изключително посред ваканцията на депутатите, с цел да разиска казуса, защото двумесечната гладна стачка на Босия към този момент се трансформира в заплаха за живота му. Резултати от съвещанието обаче по този начин и не бяха оповестени.

За сметка на това ден по-късно изпълняващият длъжността шеф на организацията Дамян Войновски разгласи в ефира на bTV, че е наел юристи и ще заведе каузи против Николай Колев-Босия, задето го е наричал " нарушител " и " измамник ". " Господин Колев непрестанно хвърля обвинявания, които са общи и без конкретика. Не могат просто по този начин да се изсипват безпочвени обвинявания. Николай Колев подава сигнали, които са безусловно погрешни ", съобщи Войновски.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР