Бойко останал пленен от чара на колежката си Албена Колчакова,

...
Бойко останал пленен от чара на колежката си Албена Колчакова,
Коментари Харесай

Бившата Съпруга Разбра И Изпусна Телефона! Най-Известен Български Тв Водещ Се Жени За Любовницата Си, Заради Която Я Заряза!

Бойко останал покорен от чара на колежката си Албена Колчакова, която от години е продуцент на утринния блок на Българска национална телевизия. Двамата се сближили около работата си и открили, че прекарват повече време един с различен, в сравнение с с половинките си.

Бойко Василев криеше аферата си с Албена много време, само че в един миг жена му научи и стана ужасно. Двамата се разведоха, а журналистът изискал известно време да не чува за сватби и тем сходни. Искал да си поживее свободно и да си отдъхне, написа разкрития.ком.

Албена Колчакова обаче била напориста и не серпантина да го навива да се женят. От боязън да не я загуби, Василев склонил. Купил й пръстен и предложил да му стане брачна половинка.

„ Уговорката им е да не пришпорват нещата и да си поживеят още известно време дружно. Но като гледаме какъв брой навита е Албена за младоженка, надали ще спазят правилото. Изгоря Бойко за повторно и това си е, само че нека този брак най-малко да се окаже сполучлив и успешен “, разясняват сътрудници на водещия от Българска национална телевизия.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР