Бойко е уникален. Той ще остане в историята. Аз съм

...
Бойко е уникален. Той ще остане в историята. Аз съм
Коментари Харесай

Цитат не деня: Бойко е уникален. Той ще остане в историята

Бойко е неповторим. Той ще остане в историята. Аз съм сюрпризиран, че той порасна, стана огромен политик и общественик. Работи на една вълна с хората, по тази причина е обичан, тъй като го схващат, тази осцилация работи.

Това сподели през днешния ден ръководителят на комисията по просвета и медии в Народното събрание Вежди Рашидов, разяснявайки процесите в партия ГЕРБ. Той изрази мнение, че Борисов е задоволително интелигентен и след този си премиерски мандат ще се отдръпна и ще даде път на младите.

Провокиран с въпрос дали сегашният министър председател би трябвало да постъпи като почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган, Рашидов сподели: " Доган в точния момент се отдръпна. Остави една младежи да въртят колелото, само че без да го изпуска, то е негово ".

В коментар за окончателното премахване на Цветан Цветанов от управителните постове в ГЕРБ, което стана предишният уикенд, той сподели, че не му харесва по какъв начин в този момент всички в партия се вършат, че не съществува.

" Цветанов има избрани качества и би бил потребен човек за ГЕРБ, само че партията е на Борисов. Получил се е раздор ", разяснява още Рашидов.

Попитан би трябвало ли страната да помогне на Българска национална телевизия, която е в тежко финансово състояние, той разгласи, че това може да стане, откакто види блян към смяна в самата телевизия.

" Радвам се, че Съвет за електронни медии се спря на на Емил за шеф на малкия екран. Той е желал постоянно да има свободна и демократична телевизия. Вярвам, че Емил ще направи всичко допустимо ", сподели Рашидов, разяснявайки изборът на Емил Кошлуков за шеф на Българска национална телевизия.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР