Бойко Борисов за пореден път закъсня за заседанието на Министерския

...
Бойко Борисов за пореден път закъсня за заседанието на Министерския
Коментари Харесай

Борисов забави Министерския съвет - вдигнал със 7% събираемостта при горивата

Бойко Борисов за следващ път закъсня за съвещанието на Министерския съвет. Близо половин час цялото министерско войнство чака премиера да открие плануваното за 10 ч. постоянно държавното управление съвещание, написа Флагман.

``
реклама

След като Борисов се появи, той целуна шефката на кабинета си Румяна Бъчварова, седна на премиерския стол и разгласи: „ Забавих се, само че значимото е, че от горивата приходите са със седем % повече, по този начин че… ограниченията работят ”.

Припомняме, че неотдавна министър председателят заплаши търговците на горива, като ги прикани „ да си приведат на 100% бизнеса в бяло ”.

Мярката, с която той счита да спре контрабандата в бранша, е тотално видеонаблюдение по пристанищата.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 4udovi6teto (преди 2 минути) Рейтинг: 2727 | Одобрение: 1297 Сигурно се е улисал с "Винету " в метрото и е пропуснал "Сердика "?   Ухилен https://www.facebook.com/profile.php?id=100001222017028Валери Станков Напиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР