Бойко Борисов все още се представя като министър-председател на Република

...
Бойко Борисов все още се представя като министър-председател на Република
Коментари Харесай

Бойко Борисов все още се представя като премиер в профила си в Инстаграм

Бойко Борисов към момента се показва като министър-председател на Република България в профила си в Инстаграм.

Във Facebook - обществената мрежа, където Борисов е и най-активен, той е вписан единствено като ръководител на партия ГЕРБ. Проверка сочи, че той е премахнал освен купата си " министър председател ", само че и е изтрил Министерския съвет като месторабота в биографията си в платформата. В момента там той се показва единствено като ръководител на ГЕРБ от 2006 година до сегашния миг.

В другата мрежа, вписана в титулката към профила на Борисов във Facebook, Туитър, той пък се показва като някогашен министър-председател на Република България и водач на партия ГЕРБ. Тук биографията му е най-пълна и точна към сегашния миг.

Припомняме, че броени дни след първите за 2021 година избори за Народно заседание Бойко Борисов смени данните от визитката си във Facebook. Тогава местоработата му на Дондуков 1 бе вписана като " предишна ", а през днешния ден напълно отсъства.

В обществената мрежа Facebook Борисов е следван от повече от 300 000 души, в Инстаграм почитателите му наброяват над 38 000 души, а в Туитър са към 101 000.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР