Бойко Борисов винаги е разчитал на личния си чар. Явно

...
Бойко Борисов винаги е разчитал на личния си чар. Явно
Коментари Харесай

Андрей Райчев: Борисов няма да управлява, ако не чувства властта

Бойко Борисов постоянно е разчитал на персоналния си сексапил. Явно в тази ситуация със срещата с Доналд Тръмп не сработва. Това не е триумф, защото той измести президента в това посещаване в Организация на обединените нации. Това сподели социологът Андрей Райчев в ефира на БТВ.

„ Президентът е в доста преференциално състояние в спора с ГЕРБ. Към него има по-малко рецензии и има по-висок рейтинг. Това е конфликт на политики. Българските президенти постоянно вършат две неща - първо събарят премиера след това вършат партия. Партиите им, обаче не бележат огромни резултати. За България това не е добре. С всеки удар по Радев, Борисов се доближава до политическия си край. Той няма по какъв начин да събори президента “, предвижда социологът.

„ Догодина имаме два пъти избори. Планът на обединението да оцелее до 2019 година не ми се вижда действителен “, съобщи Райчев. По думите му съдружните сътрудници не могат да реализират повече от това, което имат в този момент. „ За Борисов е ужасно значимо да е в обстановка, в която да може да маневрира. Той няма да се съгласи да ръководи, в случай че се почувства заварден. Борисов няма да ръководи, в случай че не усеща властта ", сподели още Андрей Райчев.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР