Бойко Борисов този път посегна на министър, който не смята

...
Бойко Борисов този път посегна на министър, който не смята
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Борисов посегна на министър, който се свързва с топлите отношения ГЕРБ - ДПС

Бойко Борисов този път посегна на министър, който не счита единствено за собствен, а за съсобственост. Това съобщи пред БНР Първан Симеонов от "Галъп интернешънъл ". Според него би трябвало да се види дали ще има проблем за ГЕРБ след оставката на Румен Порожанов.

Новото е, че това бе министър, който се свързва с хипотетично топлите връзки сред ГЕРБ и Движение за права и свободи, добави политическият анализатор.

Борисов от дълго време е потвърдил, че посредством оставките съумява да тушира напрежението, добави Симеонов. Той означи и обстоятелството, че Българска социалистическа партия най-сетне ясно е декларирала: "Задкулисието ли държи Борисов, че не маха министъра? "

Първан Симеонов предвижда, че след оставката Движение за права и свободи може да стане по-настойчиво в настояванията за нова управническа формула, само че това надали ще се осъществя.

До края на акцията Борисов ще дава благо и драго, с цел да завоюва тези избори. Ще гледа обаче да не повтаря и грешката от 2016 година като заявява, че без значение от резултата, той ще остане министър председател, съобщи още Симеонов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР