Бойко Борисов си отива от политическата сцена и сигнал за

...
Бойко Борисов си отива от политическата сцена и сигнал за
Коментари Харесай

Борисов си отива от политическата сцена, вещае лидерът на ДСБ

Бойко Борисов си отива от политическата сцена и сигнал за това е абсурдът към НДК, сподели пред bTV водачът на ДСБ Атанас Атанасов. " Борисов очевидно след толкоз години изтърва контрола. Някой се появи и му оспорва, че той е властелинът на публичните поръчки ", изясни той.

Казусът НДК 

Атанасов уточни, че в този момент е значимо да се изяснят няколко въпроса - кой и за кои компании е оказвал напън на някогашния шеф на НДК Мирослав Боршош да ги избере и какви документи е посочил Боршош на Борисов, с цел да го върне на поста. Лидерът на ДСБ заключи, че медийната машина, която обслужва персонално премиера, поставя страхотни старания, с цел да замазва свадите.

Мирослав Боршош се отдръпва от НДК до момента в който текат инспекциите

Атанас Атанасов разяснява и работата на министъра на вътрешните работи Валентин Радев, като уточни, че за следващ път Борисов поставя един човек на поста, който да е фасада, а в действителност той самият ръководи министерството. Като първа неточност на министъра водачът на ДСБ уточни изборът на някогашния шеф на столичната полиция Младен Маринов за основен секретар на Министерство на вътрешните работи.

Социалистите желаеха оставката на вътрешния министър Валентин Радев

" Този човек въобще не му е мястото там. Той е препоръчан за основен секретар от приятелите на Борисов от сикадижийския му интервал и това го знаят всички служители на реда. Докато Маринов ръководеше Столична дирекция на вътрешните работи, дирекцията непроменяемо е трета в обратна посока по резултати ", уточни още Атанас Атанасов.

Вътрешният министър сюрпризиран от поисканата му оставка

Сотир Цацаров и Борисов се занимават с това да прикриват, а не да разкриват, разгласи водачът на ДСБ. И посочи, че сега страната се ръководи от „ тримата шишковци ”.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР