Бойко Борисов се разграничи от парламентарната си група, след като

...
Бойко Борисов се разграничи от парламентарната си група, след като
Коментари Харесай

Борисов прехвърли на парламентарната си група вината за гафа с Изборния кодекс

Бойко Борисов се разграничи от парламентарната си група, откакто стана ясно, че всички са възмутени от среднощните промени на Изборния кодекс и по този начин и не се намира никой, който да ги отбрани или най-малко да откри някакъв здрав смисъл в тях.

Оставил съм парламентарната група да ги взема решение тези въпроси. Аз съм се явявал на избори по всевъзможни кодекси и всевъзможни закони, сподели министър председателят пред публицисти министър председателят в Мюнхен, където се организира огромна интернационална конференция по въпросите на сигурността.

Нали това желаете - да не им се бъркаме в работата. Аз си правя моята работа, Народното събрание си взема решение техните проблеми, добави водачът на ГЕРБ, разграничавайки се от партията, която управлява.

Борисов разяснява и другите горещи тематики на седмицата - казусът " Гебрев " и венецуелските пари в българска банка.

Партньорските служби научиха от нас за случая " Гебрев ", а не противоположното, сподели министър председателят. През 2015 година, когато са работили по този престъпен случай, никой не е знаел нито за новичок, нито за съветски сътрудници. Нито през тези години някой е приказвал в България от самите пострадали. Българските служби, българският основен прокурор същият ден, в който получих аз сигналите, отидоха и в английското посолство и осведомиха по надлежния метод всички партньорски служби. Те от нас са научили за това, а не противоположното.

За парите от Венецуела той разгласи, че все още, когато те са превеждани, не е имало нищо нелегално.

В момента, в който идва сигнал – събота против неделя от американска страна, аз персонално извиках американския дипломат да го уведомя какво работят българските служби, до къде сме стигнали, защото има нота от департамента на Щатите - не те са пристигнали,

сподели министър председателят.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР