Бойко Борисов се опита да влезе в любимата си роля

...
Бойко Борисов се опита да влезе в любимата си роля
Коментари Харесай

Христо Иванов: Премиерът не желае да пипне гавазите на Доган

Бойко Борисов се опита да влезе в обичаната си роля на едно зайченце бяло, което се е изгубило единствено в гората. Това разяснява съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов в тирада, която изнесе в петък по обед пред така наречен зимни сараи на Ахмед Доган в столичния квартал " Бояна ".

Иванов зададе голям брой въпроси към премиера, на които той не отговори по време на утринната си 45-минутна конференции.

" Днес тук (в боянските сараи - б.ред.) има ли защита на НСО? ", попита Иванов и добави, че този въпрос към Борисов е по една доста елементарна причина. В Комисията за Националната работа за защита има трима души. Двама от тях са представители на изпълнителната власт.

" Това са лица, които Борисов управлява. Ако Борисов реши да се прави на елементарен, а нас на идиоти, че не ги управлява, желая да напомня записите и оперативките, за които ние знаем от години, че Борисов взе участие в планирането на съответни удари. Той не зачита никакво разделяне на професионално и политическо управление на никакви равнища в българската институционална рамка. Затова настоявам, че той носи директна политическа отговорност за това по какъв начин са дали своят вот представителите на изпълнителната власт в тази комисия ", сподели Христо Иванов.

Борисов " излага една неуместна доктрина, че аз съм взел участие в сюжет с гардовете на НСО, които блъскаха мен и моите сътрудници във водата ", сподели Иванов.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР