Бойко Борисов приключи с политиката и се прехвърля в полето

...
Бойко Борисов приключи с политиката и се прехвърля в полето
Коментари Харесай

Финал в Narod.bg: Прокурор иска ДНК от щерката на „Мис Бикини“, за да се установи бащата! Бойко Борисов е пътник заради €5 млн.

Бойко Борисов завърши с политиката и се трансферира в полето на обвинените с капацитет за присъда – прокурор е изискал ДНК разбор от щерката на „ Мис Бикини “ Борислава Йовчева, с цел да се откри бащата, научи Narod.bg от собствен човек в държавното обвиняване!

Цяла България и даже Испания е наясно, че 11-годишната Ема е щерка на някогашния министър председател и водач на ГЕРБ, само че когато това се потвърди публично, значи да се направи директна връзка на Бойко Борисов с интернационалния скандал за пране на 5 млн. евро „ Барселонагейт “.

По мотив разкритията на Иван Гешев, че е оказван напън върху прокурори скоростно да приключат следствието преди ден Борисов се изцепи: „ Да ме упрекват, или да го стопират “ със остарялата опорка, че той парцел в Барселона няма.

Ако обаче се окаже, че щерката Ема на „ Мис Бикини “ е негово дете, това е директна връзка на Бойко Борисов с прането на 5 милиона евро през две регистрирани в Барселона компании Numin Invest SL и Emma BGS SL, които са свързани с някогашната манекенка Борислава Йовчева, и, скоро ще се потвърди, майка на дете от водача на ГЕРБ.

Иначе с парите, които осветли първо испанската прокуратура, са купени едно първокласно жилище с басейн, защита и съвременна система за наблюдаване, първокласен магазин за облекла с повърхност 140 кв.м. на една от централните улици в Барселона, Paseo de Grácia, както и бяла кола марка Porsche Macan, карана от „ Мис Бикини “.

Колата е записана на името на компания Emma BGS SL. Според отчета на прокуратурата колата е оценена на 70 000 евро и е закупена на лизинг през февруари 2017 от една банка в Барселона. Според полицията разходът е в прорез с данните за загуби на магазина и компанията, която е в положение на банкрут.

В хода на следствието се е открило, че къщата, която има и басейн, е закупена през 2013 година на цена 3 млн. евро. Тя е на името на Numin Invest SL.

Борислава Йовчева е админ на компанията от януари до юни 2013 година Според проверяващите главен акционер във компанията е съветският жител Александър Чаушев, някогашен началник на „ Лукойл “ и сподвижник на Валентин Златев.

Според централното звено за пране на пари компанията е записана през 2012 година за покупко-продажби с недвижими парцели, с капитал 3000 евро, импортирани от Борислава Йовчева. През 2015 година Чаушев и брачната половинка му стават основни акционери, внасяйки всеки от тях 1.450.000 евро. Бащата на Йовчева Георги Йовчев внася капитал от 3006 евро и става миноритарен притежател. Заключението на испанската полиция е, че компанията няма действителна активност и е основана за “репатриране на капитал към трети страни “.

Йовчева и татко й вземат участие и в друга компания, Emma BGS SL, чието седалище е въпросната къща в Барселона. Според регистрите в къщата живеят Йончева, татко й, брачната половинка му, и дъщерята на манекенката, родена през 2012 година Според испанското издание като единствен аставник на детето попада Йовчева, не е посочен различен родител ”.

Втората компания е притежател на първокласен магазин за облекла с повърхност 140 кв.м. на една от централните улици в Барселона, Paseo de Grácia. Според испанската полиция тази компания е получила преводи от близо 2 300 000 евро от друга компания със седалище в Кипър.

През май 2019 година лидерът на листата на „ Българска социалистическа партия за България “ за евроизборите Елена Йончева внесе сигнал в прокуратурата с документи за къщата в Барселона, която съгласно нея е на Бойко Борисов. Тя твърди, че 1,7 млн. евро са постъпили по сметка на компанията „ EMA BGS SL “, която е записана на адреса на къщата в Барселона – ул. „ Францеск Ривалта ”, 8. Управители на сдружение, учредено юли 2013 година, са Борислава Йовчева, а в следствие и нейният татко Георги Йовчев. Йончева изясни, че тези средства са предоставени от офшорната компания „ Palms Enterprises “ (Overseas) LTD, на която номинален притежател е кипърски незает Никос Михайлидис ”.

Реклама

„ Проследихме пътя на тези пари и обвързваните с тях лица. Те водят до трима души – до Иван Саздов, шеф на “Tенис клуб Банкя ” ЕООД, и ръководител на инициативния комитет, който издига кандидатурата на Бойко Борисов за кмет на София 2005 година Вторият човек е негов съучастник Радослав Иванов, братовчед на Борисов, който към сегашния миг е притежател на някогашния бизнес на премиера, в това число и компаниите „ Ипон “.

Третият човек е Йордан Христов, шеф на „ Спортни парцели Приморско “ АД “, изясни Йончева. По думите й Саздов и Христов са представлявали офшорната компания „ Palms Enterprises “ (Overseas) LTD в България. Тя добави, че съучастник във въпросната компания е „ Gordon Holdings ”, чиито притежатели са наказани дейно за образуване на интернационална скица за пране на пари през 2015 година ”

Имам три въпроса:

1. Кой познава жителите:

-Валентин Златев;

-Александър Чаушев-бивш началник на „ Лукойл ”;

-Иван Саздов -управител на “Tенис клуб Банкя ” ЕООД;

-Радослав Иванов -настоящ началник на компания „ Ипон ”;

-Йордан Христов -управител на „ Спортни парцели Приморско “ АД “;

-Борислава Йовчева-бивша манекенка, която има момиченце родено през 2012г.

2. Ако никой не познае отговора на въпрос №1- тогава може ли да се направи ДНК-АНАЛИЗ на лицето „ X ”, който е татко на дребното момиченце. Най-вероятно това е лицето спонсорирало въпросните 5 милиона евро обезпечаващи бъдещето на момиченцето!

3. Кой е лицето „ X ”?

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР