Бойко Борисов престана да е човек от народа. Момчето от

...
Бойко Борисов престана да е човек от народа. Момчето от
Коментари Харесай

Радан Кънев: Момчето от Банкя се изкачи по стълбата и живее в розови облаци

" Бойко Борисов престана да е човек от народа. Момчето от Банкя се качи по стълбата на Смирненски някъде високо, в този момент живее в розови облаци и хората станаха богати в очите му. "

Това разяснява зам.-председателят на ДСБ Радан Кънев в четвъртък пред бТВ, добавяйки, че за разлика от премиера той еслязъл по тази стълба и не виждал удовлетворени и богати хора.

Добави и, че предлаганият от ГЕРБ бюджет за 2018 година залага предизборни разходи, от което си е проличало, че ръководещите и Българска социалистическа партия са " едни и същи комунисти с безконтролно отношение ", напомняйки, че по време на тройната коалиция е имало бюджет с толкоз повишени финансови индикатори.

" Това взаимно крякане и основаване на подправена борба сред тях урежда отлично и двете партии ", съобщи Кънев, съгласно който " това подкрякване в ляво е следващо доказателство, че тези хора не стават за опция ".

По думите му е трябвало да се направи десен виновен бюджет, като ръководещите е можело да се възползват от множеството пари в него. Кънев уточни браншове като защитата, опазването на здравето и образованието, за които би трябвало да се дадат повече пари за рационализация, а освен за заплати.

Във връзка с обединяването сред ДСБ и " Да, България " той разяснява, че това е един натурален развой, който е трябвало да се случи преди последните избори.

" Сложени са основите на едно доста съществено обединяване. Много е значимо да дефинираме, че то е опозиционно на Борисов, изрично отхвърля даже мисълта, че Българска социалистическа партия може да позволена във властта в България и е с ясни десни позиции ", добави той.

Според него огромният неуспех на Реформаторския блок е, че не се е трансформирал в единна групировка.

" Борисов от 10 година господства българската политика. Боя се, че моделът е по-стар от него, само че той го обхвана и го трансформира в модела " Борисов ", в случай че желаете модела " Борисов – Пеевски ", означи още Радан Кънев.

По думите му " в България няма частна благосъстоятелност. Няма я на село, където хората не могат да си опазят реколтата, добитъка и кокошките. Няма я на най-високите равнища на бизнеса – бизнеса го краде непосредствено страната и свързани с нея олигарси. Няма израстване съгласно заслугите, а съгласно партийни, роднински и прочие неестествени за дясното, за демократичното общество процеси ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР