Бойко Борисов предупреди за повторение на аферата „Костинброд” и поиска

...
Бойко Борисов предупреди за повторение на аферата „Костинброд” и поиска
Коментари Харесай

Борисов: Ние сме като Кобрата, продължаваме напред

Бойко Борисов предизвести за повтаряне на аферата „ Костинброд” и изиска цялостна готовност на ГЕРБ. Пред 15 000 членове ръководителят на партията показа претендентите за евродепутати.

Основното събитие на ГЕРБ в предизборната акция се състоя в зала „ Арена Армеец” съгласно обичайния сюжет. Специален посетител бе претендентът за началник на Европейската комисия Манфред Вебер.
Лек превес за ГЕРБ в две социологически изследвания на настройките за евроизборите Три партии влизат в европарламента сигурно: ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи
Лидерът на ГЕРБ сложи нова цел - неведнъж нарастване на приходите и окуражи хората си, а от Вебер изиска поддръжка за приемането ни в Шенген.

„ Ние сме като Кобрата, продължаваме напред “, съобщи министър председателят по отношение на другите офанзиви от страна на опозицията.
„ Барометър България “ за настройките преди евровота: ГЕРБ води с малко пред Българска социалистическа партия Четири партии сигурно влизат в Европарламента, сочат данните на организацията
Той прикани локалните структури на партията да се провеждат добре за изборите.

„ Помолете се на хората да ни извинят за слабостите. Извлекли сме си поучения. Много положителни неща вършим, само че това незабавно се приема за даденост. Всеки ден би трябвало да се потвърждаваме. Имаме още доста сила да си изкараме мандата, локалните избори. Но помолете се на хората да се върнат в неделя и да гласоподават “, съобщи Борисов.

„ Помните при предходни избори лъжата – това се готвят да създадат отново, примерно четвъртък или петък, с цел да не можем да реагираме. Така че желая да сме оптимално съсредоточени тогава “, сподели още Бойко Борисов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР