Бойко Борисов от ГЕРБ честити Възкресение Христово с глас зад

...
Бойко Борисов от ГЕРБ честити Възкресение Христово с глас зад
Коментари Харесай

Политиците смирени на Великден? Помислете пак… frognews.bg

Бойко Борисов от ГЕРБ честити Възкресение Христово с глас зад кадър и лента (reel) във Фейсбук, до момента в който се похвали, че продължава да работи за “стабилността на България ”.

.

Костадин Костадинов от “Възраждане ” заприказва за възкресението на България. 



 

Президентът Румен Радев също направи политически намек като пожела “да преодолеем дружно тестванията пред достойното бъдеще на нашия народ ”.

 



Корнелия Нинова пък разгласява видео на стената си във Фейсбук, на което се вижда по какъв начин държи дребен заек. Нинова пожела " единни с религия, обич и съгласие да вървим напред " и да " въздъдадем мир и берекет " на българската земя ".

 



Христо Иванов от “Демократична България ” бе сбит - със фотография, оповестена и на страницата на “Да България ”, съпредседателят на обединяването, което е част и от новата коалиция с “Продължаваме Промяната ” честити Христовото Възкресение. 

 



 

Възкресение честити и водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, който пожела " здраве, мир и добрина ", а също така уточни, че Великден е " време за примирение и осмислена отговорност ".

 

" Време, в което след покаянието и пречистването, се ражда новото начало. В него – с разсъдък и в разговор би трябвало да преодолеем рецесиите и да съградим мощно и проспериращо общество ", написа Карадайъ.

 



Към този миг Слави Трифонов от " ИТН ", както и Кирил Петков и Асен Василев от " Продължаваме Промяната " не са честитили празника.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР