Бойко Борисов обяви, че ГЕРБ има двойно повече гласове и

...
Бойко Борисов обяви, че ГЕРБ има двойно повече гласове и
Коментари Харесай

Борисов: Вече има нова „сглобка”, играха срещу нас

Бойко Борисов разгласи, че ГЕРБ има двойно повече гласове и общински съветници от „ Продължаваме Промяната – Демократична България ” на локалните избори, което дефинира като безапелационен резултат. Лидерът на партията регистрира, че след „ три години мачкане ”, ГЕРБ е дала най-хубавите резултати.

Според него обаче към този момент има нова „ сглобка ”. „ Партиите, които поддържат Русия и Путин – преди всичко Политическа партия, на второ – „ Възраждане ”. На предишните избори преди една седмица ГЕРБ беше на всички места пръв. Сега се сплотиха Политическа партия и „ Възраждане ”, дружно с Българска социалистическа партия – има нова коалиция, нова „ сглобка ” и играха против нас ”, счита той.

„ Във Варна си е с мутрите и с бизнес групировките. Не може 5-6% от първия тур да се стопят, с изключение на с заплатен избор на мутрите и на варненските групировки. Въобще не ми е забавно какво са създали ”, добави водачът на ГЕРБ за вота в морската ни столица.

„ Дадох си гласа за Терзиев, изнасилих партията да гласоподава за него и в това време заплатиха пари да ме бият в Банкя. Политическа партия и „ Възраждане ” в Банкя играха против нас, а Петков желае да си приказваме за данъчни закони и какво ли не. Лицемерие. Затова е ниска изборната интензивност – хората към този момент не понасят лицемерието ”, безапелационен е той.

„ Или се прави държавно управление и коалиция като хората, или сходни „ сглобки ”, някакви шарлатански работи – не виждам за вярно. Има прелестна коалиция сега сред Политическа партия, „ Възраждане ” и Демократична България. И това ще бъде персонално от мен огласено, към този момент съм го направил пред всички наши западни сътрудници ”, сподели още Борисов.

Той уточни, че в случай че Политическа партия са играли с „ Възраждане ”, както в Банкя, няма смисъл от „ сглобка ”. „ Има огромно болшинство - „ Възраждане ” и Политическа партия да си създадат коалиция. Колегите от Движение за права и свободи да избират дали ще стоят на евроатлантическа страна, или на пропутинската сглобка ”, сподели още водачът на ГЕРБ.

Борисов съобщи, че към този момент има по-силна „ сглобка ” – сред „ Възраждане ” и „ Продължаваме Промяната ”. Дали ще ГЕРБ ще остане в обединението зависело от резултатите във всички градове. „ За да има преднина Терзиев, са дали своят вот половината от моите гласоподаватели ”, акцентира той.

Лидерът на ГЕРБ е на мнение, че страната сега се ръководи от „ пошла връзка ”, наречена „ сглобка ”. „ Или се прави една коалиция с проект, стратегия, време, място, или това е една мъка. Колко време може да продължи това – не зависи единствено от мен. Така, както се съешават в провинцията и си вършат коалиция, по този начин може и да си създадат централна власт и да продължи доста дълго ”, е мнението му.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР