Бойко Борисов не е съобщил на прокуратурата коя е жената,

...
Бойко Борисов не е съобщил на прокуратурата коя е жената,
Коментари Харесай

Борисов не казал на прокуратурата коя е Мата Хари, защото не бил сигурен

Бойко Борисов не е съобщил на прокуратурата коя е дамата, която е направила фотосите от неговата спалня в резиденция " Бояна ".
Причината - не бил сигурен. Той обаче акцентира, че това сигурно не е плеймейтката Магдалена Тепавичарова , известна като Маги Бадер, тъй като в никакъв случай не я е виждал онлайн.
Той съобщи, че Тепавичарова е била набедена в тази компроматна война и е била унижена, като са я извикали на разпит в Спецпрокуратурата.
" Никога в живота си не съм я виждал и чувал – по никакъв мотив. Не я познавам, добър ден не съм ѝ казвал ", безапелационен бе той.
Борисов сервира извинения на нея и околните й за основаните проблеми.
Припомняме, че фотосите на кюлчетата злато и пачките евро в нощното шкафче на Борисов изтекоха предходната година. По-късно бе оповестено и видео, а от кадър в него се разбра, че е снимано от жена.
Бившият министър председател в никакъв случай не е споменавал името ѝ, а сподели единствено, че една " прелестна госпожа " е нащракала спалнята му, до момента в който него го е нямало. Пред немски вестник изясни единствено, че тя работила като Мата Хари.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР