Бойко Борисов напълно подкрепя НАТО и действията насочени към Русия.

...
Бойко Борисов напълно подкрепя НАТО и действията насочени към Русия.
Коментари Харесай

Борисов: Подкрепяме всички действия на НАТО! Това не е наша агресия, а отбранителен план

Бойко Борисов изцяло поддържа НАТО и дейностите ориентирани към Русия. Това съобщи някогашният министър председател по време на среща на ГЕРБ. Той разкритикува дейностите на ръководещите във връзка с напрежението в Украйна.

„ Не чакаш да пристигна съвета да ти кажат какво ще правиш, когато си министър председател, службите за сигурност те уведомяват незабавно и би трябвало да действаш “, съобщи той.

Борисов е безапелационен, че по тематиката с Украйна би трябвало да бъдем оптимално решителни и не би трябвало да бъдем определяни като страна, която се колебае. Той упрекна и външния министър, че няма никаква ясна позиция.

„ Ако се доближи до боен спор в Украйна, България ще бъде пострадала. Като едно от нещата, които ще бъдат най-засегнати е туризмът по Черноморието. Няма да получим никакви обезщетения при възможни военни дейности, та ние към момента нямаме проект за възобновяване “, сподели Борисов.

„ Ние сме уверени, че единствено мощната защита на всички като един, ще спре експанзията. Ние поддържаме всичко по проектите на НАТО, което е написано за България. Това не е наша експанзия, това е защитителен проект, с цел да се обуздае възможна експанзия “, разяснява още Борисов.

Според него, религиозните храмове у нас би трябвало да заплащат потребителски ток, а не индустриален, защото сметките към този момент са непостижими за тях.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР