Бойко Борисов, лидер на ГЕРБ, заяви, че няма да събаря

...
Бойко Борисов, лидер на ГЕРБ, заяви, че няма да събаря
Коментари Харесай

ГЕРБ няма да събарят сглобката заради подуправителя на Здравната каса

Бойко Борисов, водач на ГЕРБ, съобщи, че няма да събаря “сглобката ” поради избора на Момчил Мавров за подуправител на НЗОК, заяви bnr.bg. Той подсети, че тази позиция трябваше да бъде заета от представител на ГЕРБ.

" Ние не сме тези, които ще разрушаваме. Имаме сътрудник, който се кичи с мъжката си дума, само че през днешния ден сподели, че тя не коства нищо и по тази причина групата ми се опълчи през днешния ден. Аз желаех да ги изведа от залата. Не желаех да участваме в тази фарсова обстановка. Но те настояха, тъй като споделиха:

“Това е контрактувано и те не могат да ни отхвърлят правото да имаме зам.-министър, зам.-управител. Всичко ще сме ние ”. Е, в случай че е по този начин, бъдете си ", сбит бе Борисов в коментара си пред публицисти.

Парламентарната група на " Продължаваме промяната -Демократична България " няма да поддържа номинирания от ГЕРБ-СДС за подуправител на Здравната каса проф. Момчил Мавров поради подозрения в лобизъм в полза на частните лечебни заведения. Това съобщи в коридорите на Народното събрание Кирил Петков.
Христо Иванов от ПП-ДБ добави, че групата е приела това решение преди две седмици. Той упрекна партия " Възраждане ", че стои зад претендента проф. Мавров.

" Това беше комуникирано с нашите сътрудници от ГЕРБ и Движение за права и свободи, и те с цялостното схващане за това наше решение, през днешния ден вкарват тази точка в зала. С гласовете на " Възраждане " тя влезе в зала, и в този момент ние чакаме въз основата на това, което " Възраждане " вършат като поръчки, като не вземат участие в гласуването, да създадат вероятен този избор ", разяснява политикът.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР