Бойко Борисов коментира политичесата ситуация в страната и постоянните нападки

...
Бойко Борисов коментира политичесата ситуация в страната и постоянните нападки
Коментари Харесай

Борисов: Когато БСП създава правосъдие, Белене отеснява за политически затворници

Бойко Борисов разяснява политичесата обстановка в страната и непрекъснатите нападки сред ръководещите от ГЕРБ и опозицията от Българска социалистическа партия.

``
реклама

" Защо да е най-тежка ситуацията сега? Оставките са филтриране. Никой не се е родил министър, министър председател или народен представител. По-ненорамално е да не си дадат оставките, когато има проблем. На другите партии не им ли изкарахте същите проблеми? При нас стандарта обаче е - подаваш оставка и излизаш от страната. Моят " синковец " има една къща за госта, а колежката насреща - три. Но на тях не им пука. Нашият ще върне парите и ще понесе наказателната отговорност. Стандартът е друг. 

Очаквам още веднъж компромати. Костенец не помните ли какво беше? В деня за размисъл, когато не може да се реагира. Манолова, Станишев, рейсове с двойни дъна. Това е хибрида. Те нямат различен късмет. Понеже в учебника на Комитет за Държавна сигурност (на СССР), а тук имаме доста представители в листите на другите партии, написа: Най-добрият метод да унищожиш един човек, е да подбереш определени истини за него и по-късно да ги съчетаеш в друга класификация. Ще се готвим за компромати четвъртък и петък. Те виждат че няма какво друго да създадат. Със завист, с ненавист, с жълто, с кафяво, пробваха до момента. В дебата се видя, че Мария Неделчева с пъти превъзхожда съперниците. Направеното от ГЕРБ е доста, не могат да го стигнат ", сподели той.

" В Австрия видяхте, че подават оставки. Аз съм го правил два пъти. Някой може ли да спори? Най-доброто място за живеене в Европа е Австрия. Така че никоя страна не се е справила с тези проблеми. Няма за какво да депозирам оставка ", разяснява министър председателят.

" Българска социалистическа партия желаят правосъдната власт. Те са привикнали да я държат цялата. Обаче когато те основават правораздаване, Белене отеснява за политическите пандизчии и ориста им е горчива. Груба неточност е било, че са ни приели в Европейски Съюз, преди да се отработи правосъдната система. Сега от шестте точки на мониторинга, три сме изпълнили. Сега в Народното събрание ще се внесат нови промени. Юни месец се надявам да финишираме с нов тип мониторингов отчет ", сподели той.

" Румен Радев и Българска социалистическа партия са едно и също. Това, което говорят Радев, Нинова, Йончева, Иво Христов, е едно и също. Миналата седмица в Асеновград се събраха всичките и единствено подлагаха на критика държавното управление. Призовавам съперниците да спрат с омразата. Толкова пъти сме ги побеждавали, смазвали сме ги от " пердах ". А те: ГЕРБ си завминава, ГЕРБ ги заличаваме. Утре във вашето студио Корнелия Нинова и Елена Йончева ще приказват измислици ", приключи министър председателят.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР