Бойко Борисов: Когато президентът се убеди, че Младен Маринов не

...
Бойко Борисов: Когато президентът се убеди, че Младен Маринов не
Коментари Харесай

Борисов за казуса с Младен Маринов: Никой не е бил подценен или незачетен

Бойко Борисов: Когато президентът се убеди, че Младен Маринов не желае да е основен секретар и подпише указа, тогава кандидатурата ще бъде препоръчана в Народното събрание

Когато президентът се убеди, че Младен Маринов не желае да е основен секретар и подпише указа за освобождението му от поста, тогава кандидатурата му за министър на вътрешните работи ще бъде препоръчана в Народното събрание. Това сподели министър председателят Бойко Борисов по време на срещата с членове на Американската комерсиална камара. Борисов посочи, че постоянно е уважавал институцията.

По тематиката за съгласуването на оставката на основния секретар, министър председателят сподели, че логиката му е била, че когато човек направи волеизявления, че не желае да е на дадения пост, съгласуването е официално.

" Взехме решение, приехме на Министерския съвет оставката и изпратихме до Президентството ", добави Борисов, като уточни, че никой не е бил недооценен или незачетен. " Новият основен секретар ще бъде координиран и назначен единствено при единодушие на президента ", съобщи още той.

Бойко Борисов посочи, че е споделил на парламентарните групи, до момента в който не се разпише указът, да не се вкарва в Народното събрание кандидатурата.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР