Бойко Борисов към медиите винаги е бил прекалено либерален, оставя

...
Бойко Борисов към медиите винаги е бил прекалено либерален, оставя
Коментари Харесай

Рашидов: Борисов е прекалено либерален към медиите, законът на Пеевски не е лош

Бойко Борисов към медиите постоянно е бил прекомерно демократичен, оставя кой каквото желае това да прави, в никакъв случай не се е намесвал, като стане дума за медии . При него свободата на словото от време на време се трансформира в разпасаност. Това сподели депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов, ръководител на парламентарната Комисия по културата и медиите.
Той съобщи, че към законопроекта за медиите, препоръчан от Делян Пеевски , " към този момент има консолидация, да се дебатира, няма да стане без присъединяване на самите медии. Собствеността ще подскаже каква политическа ориентировка има - не може да бъдат анонимни или офшорни медиите. "
Вежди Рашидов показа, че законопроектът не е по никакъв начин неприятен .
" Аз съм споделил за него каквото мисля, без да се опасявам, и където е прав, за какво да бъде линчуван. Той е народен представител, хората това го одобряват мъчно, само че тяхна си работа ", добави скулпторът.
Той е безапелационен, че публичните медии не би трябвало да получават външно финансиране , тъй като са към държавния бюджет, съобщи Канал 3.
" Държавните медии дали да получават външни пари - за мен който получава външни пари, той извършва поръчки. За да може тези хора (от държавните медии) да не са изкушени от парите, да се намерения за бюджета на публичните медии, тъй като те би трябвало да извършват публични функционалности ", счита Вежди Рашидов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР