Бойко Борисов изпрати съболезнователна телеграма до президента на САЩ Доналд

...
Бойко Борисов изпрати съболезнователна телеграма до президента на САЩ Доналд
Коментари Харесай

Борисов осъди нападението в Тексас в телеграма до Тръмп

Бойко Борисов изпрати съболезнователна депеша до президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп във връзка всеобщата пукотевица в Тексас, при която починаха десетки хора , оповестяват от Министерския съвет.
 Какво е известно досега за кървавата баня в Тексас?
Какво е известно досега за кървавата баня в Тексас?

20 убити и 26 ранени

" Бих желал от мое име и от името на българското държавно управление да изкажа най-искрени и дълбоки съболезнования на Вас и на фамилиите на починалите и ранените в трагичния случай. Ние осъждаме този неправилен акт на принуждение, лишил живота на доста почтени жители ", отбелязва министър председателят Борисов.

" В този печален за цялата Ви страна ден нашите мисли са с Вас и с всички американски жители " , написа още министър-председателят Бойко Борисов в съболезнователната депеша до американския президент.
 Нападателят от Тексас копирал офанзивата в Крайстчърч
Нападателят от Тексас копирал офанзивата в Крайстчърч

Местната полиция е арестувала 21-годишния Патрик Крузиус

Няма данни за потърпевши български жители при стрелбата в Тексас.

Вицепреимерът и министър на външните работи Екатерина Захариева изпрати съболезнователна депеша до държавния секретар на Съединени американски щати Майк Помпео.

" С огромно огорчение научих за всеобщата пукотевица в търговски център в Ел Пасо, Тексас, при която са ранени и са починали десетки жители. Няма причина, която би могла да оправдае този отблъскващ акт на принуждение, лишил живота на почтени хора ", се споделя в телеграмата.

Първият ни посланик показва откровените си съболезнованията към държавния секретар и към фамилиите на починалите и ранените в трагичния случай.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР