Бойко Борисов искаше да подаде оставка, но коалиционните му партньори

...
Бойко Борисов искаше да подаде оставка, но коалиционните му партньори
Коментари Харесай

Сачева пред BBC: Коалиционните партньори не разрешиха на Борисов да подаде оставка

Бойко Борисов искаше да подаде оставка, само че съдружните му сътрудници не му разрешиха. Приходите в България за последните 10 години са се нараснали 3 пъти, а Брутният вътрешен продукт - 2 пъти. Това съобщи пред английската национална медия BBC министърът на труда и обществената политика Деница Сачева.

На изказванието на кореспондента на медията в България - Красимира Хендри, че " Според " Трансперънси интернешънъл " България е най-корумпираната страна измежду 27-те страни в Европейски Съюз ", Сачева дава отговор, че " Проблемът с корупцията не е " постоянен ", само че е " всекидневна борба ", прибавя тя с уточнението, че се " оправяме сега ".

В просторен материал в предаването " The Newsroom " на BBC централна тематика са едномесечните антиправителствени митинги и премахването на палатковите лагери, блокирали основни кръстовища в страната. Кореспондентката на медията и интернационален редактор в нея Красимира Хендри споделя за аргументите за митингите у нас - корупцията и злоупотребата с обществени средства. Тема на коментар са и записите, в които министър председателят Бойко Борисов " приказва нецензурно ", спора сред него и президента Румен Радев, нахлуването в президентството от страна на прокуратурата, фотосите на хипотетичното нощно шкафче на премиера.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР