Бойко Борисов инспектира модернизацията на пътя Видин-Монтана. С него е

...
Бойко Борисов инспектира модернизацията на пътя Видин-Монтана. С него е
Коментари Харесай

Бойко Борисов прави уволнена от партията на Слави Трифонов водач на листа в ГЕРБ

Бойко Борисов инспектира модернизацията на пътя Видин-Монтана. С него е министърът на районното развиване и благоустройството Петя Аврамова.

 Коя е дамата в джипа на Борисов - някогашен общински консултант на Национална движение „Симеон Втори Коя е дамата в джипа на Борисов - някогашен общински консултант на Национална движение „Симеон Втори" и координатор на партията на Слави (СНИМКИ)
Премиерът Бойко Борисов и през днешния ден подкара прословутия джип, само че в него имаше забавен посетител - видинчанката Росица Кирова. Тя е някогашен общинс...
С него беше и Росица Кирова, която управлява гражданското съдружие “Единни за Видин ”. Припомняме, че тя беше координаторка на партията на Слави Трифонов за Видин, само че бе, откакто излезе фотография от.

На нея е обсъждала с премиера бъдещето на пътя Видин-Монтана.

" Те по тази причина те изгониха. Ние сме подготвени да те сложим лидер на листа, тъй че да контролираш от Народното събрание това, което правят`, обърна се Борисов към Кирова през днешния ден.
 Слави уволни от партията си Росица Кирова, снимана с премиера Борисов Слави " уволни " от партията си Росица Кирова, снимана с премиера Борисов
Изпълнителният съвет и Националният съвет на " ИТН " преди малко се събраха и единомислещо взеха решение, че Росица Кирова към този момент не е нито...
Министърът на районното развиване и благоустройството Петя Аврамова, която е дружно с премиера, изясни, че се намират на пътен възел " Бела " - в края на 46-ти км - на втория сектор от пътя Видин-Монтана.
В момента се правят подготвителни действия и се трасира секторът. Има два пътни възела, които ще бъдат построени. Ще има и един мост. " Сега ще има автомагистрала, освен път ", означи Аврамова.

" Ако е било елементарно, да са го създали и другите ", сподели Борисов за градежа пътищата в региона.
Борисов дойде и в община Димово, където беседва с кмета и даде обещание напълно скоро да изкара тировете от града, с цел да не минават през него.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР