Бойко Борисов и остриетата му не пропуснали изпращането на ХероСъпредседателите

...
Бойко Борисов и остриетата му не пропуснали изпращането на ХероСъпредседателите
Коментари Харесай

Кирил Петков и Асен Василев аут от “Козяк”


Бойко Борисов и остриетата му не пропуснали изпращането на Херо

Съпредседателите на “Промяната ” Кирил Петков и Асен Василев не са били поканени на прощалното празненство на Херо Мустафа, което се организира в Американското посолство. Това удостовери източник на “Трибюн ”.

Липсата на наперения дует от “Харвард ” било тематиката на вечерта за всички присъстващи на “Козяк ” довечера. Другата тематика било наличието на някогашния енергиен министър от кабинета “Петков ” Александър Николов-Сашо Кеша, който по-рано през днешния ден беше упрекнат за длъжностни закононарушения за над 88 млн. лева

Кеша е бил в компанията на Никола Минчев, Даниел Лорер и Андрей Гюров. Припомняме, че има упорити клюки за разединение в ПП-водено от Лорер. Компактната дружинка от Политическа партия довечера в допълнение укрепва подозренията.

За разлика от оскъдната “промяна ” в Американското посолство от партията на Бойко Борисов били поканени дузина някогашни министри, Десислава Атанасова, Делян Добрев, Христо Гаджев, Александър Иванов и … самият Борисов.

Свидетели описват, че Бойко Борисов персонално поздравил представителите на “Промяната ”. А водачът на ГЕРБ прекарал много огромна част от вечерта в компанията на присъстващите посланици.

От служебния кабинет били поканени енергийният министър Росен Христов, министърът на стопанската система Никола Стоянов и вицето Атанас Пеканов.

Румен Радев и Гълъб Донев не са били видяни на “Козяк ”.

Безспорно въпросът е: Къде са Кирил Петков и Асен Василев? И за какво не се сбогуваха с Херо Мустафа, чието име постоянно използваха като оръжие против сътрудниците си в кабинета “Петков ”.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР