Бойко Борисов и Корнелия Нинова и днес кръстосаха задочно шпаги

...
Бойко Борисов и Корнелия Нинова и днес кръстосаха задочно шпаги
Коментари Харесай

Борисов и Нинова отново с обвинения за гласуването за санкциите срещу Унгария

Бойко Борисов и Корнелия Нинова и през днешния ден кръстосаха задочно шпаги с взаимни обвинявания - кой по какъв начин е дал своя вот в европарламента при решението за наказания против Унгария и кой има двойствена политика.

Нинова назова премиера измамник, а той я упрекна в лицемерие.

Корнелия Нинова - ръководител на Българска социалистическа партия: Министър-председателят на България лъже, че евродепутатите на Българска социалистическа партия са дали своят вот против Унгария. Ние имаме четирима евродепутати, от които единствено един - Сергей Станишев - е дал своя вот за наказания против Унгария. Да се въздържа от сходни неистини, да си огледа неговата група, тъй като Ева Майдел - негов народен представител - се е въздържал. Очевидно, с цел да избяга от конфуза, в който самичък се вкарва, и от двойната външна политика, която прави, лъже за Българска социалистическа партия. Бойко Борисов - министър-председател: Ръководителят на госпожа Нинова, водачът на европейските социалисти, не я послуша или тя не го послуша, гласоподава за наказването на Унгария, както и нейните депутати в Европейския парламент - това не е ли двояка позиция - един път на открито да удряш по Унгария, а в България да казваш, че някой различен го прави.  Какво докара до решението за наказателна процедура против Унгария? Какво докара до решението за наказателна процедура против Унгария?
Решението на Европейския парламент от тази седмица, да се открие процедура против Унгария, може да има юридически последици. Правителството на Виктор...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР