Бойко Борисов и Иван Гешев са поканени утре в Европейския

...
Бойко Борисов и Иван Гешев са поканени утре в Европейския
Коментари Харесай

Слави: Сега, уважаеми сънародници, става много интересно

Бойко Борисов и Иван Гешев са поканени на следващия ден в Европейския парламент на нов спор за върховенството на закона в България. Те бяха призовани и преди 12 дни, обаче не отидоха. А след това от прокуратурата излъгаха, че те били организирали срещата. А от ГЕРБ пък излъгаха, че българското държавно управление било получило поддръжка. И в този момент, уважаеми сънародници, става доста забавно.
Това написа в собствен коментар Слави Трифонов във Фейсбук.
" Борисов и Гешев ще отидат ли на следващия ден, или отново ще изпратят някакви „ калинки “?
 Росица Кирова: Разбрах от медиите, че съм отстранена от партията на Слави Росица Кирова: Разбрах от медиите, че съм отстранена от партията на Слави
Не съм разговаряла със Слави Трифонов, разбрах от медиите, че съм отстранена от партията. Това съобщи в утринния блок на Българска национална телевизия Росица Ки...
Защото в последна сметка България е пълновръстен член на Европейския съюз и има правила, европейски разпореждания и контракти, и България не може да бъде ограден двор, благосъстоятелност на Борисов и Гешев.
И в случай че тук Борисов и Гешев вършат, каквото си желаят, дали могат да вършат каквото си желаят на равнище Европейски съюз?

Ех, какъв брой забавни въпроси, които ще получат своите отговори още на следващия ден. И тук желая да направя един извод: добре че влязохме в Европейския съюз, че да има още една инстанция, на която да се надяваме да подкрепи законността и справедливостта в нашата Родина. А дали е единствено вяра - ще разберем доста скоро ", приключва своя коментар Слави.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР