> Бойко Борисов и Александър ВучичТова заяви министър-председателят Бойко Борисов,

...
> Бойко Борисов и Александър ВучичТова заяви министър-председателят Бойко Борисов,
Коментари Харесай

Борисов за новата АМ Европа: Правим така, че сърбите да имат пристанища във Варна и Бургас

 > Бойко Борисов и Александър Вучич
Това съобщи министър-председателят Бойко Борисов, който мина над Автомагистрала " Европа “ с хеликоптер на път за Сърбия, където през днешния ден дружно с президента Александър Вучич ще взе участие в формалната гала по откриването на автомагистралния сектор по Коридор №10 от българската граница до Ниш.

От въздуха министър председателят Борисов прегледа напредъка по строящата се Автомагистрала " Европа “, която е част от Трансевропейския кулоар № 10, свързващ Лондон с Истанбул. Заедно с министъра на превоза, осведомителните технологии и известията Росен Желязков двамата огледаха сектора Сливница-Драгоман и показаха, че следващата година ще се реже лентата на това толкоз значимо трасе.

" Това е от бюджета на българските данъкоплатци! И жп линията се построява на цялостни обороти. Хората работят като пчелички “, посочи министър председателят Борисов. Той означи, че по част от трасето на Автомагистрала " Европа “ остават единствено по-лесните действия. " Не е ли хубост?! На места към този момент слагат маркировката, остава да сложат мантинели. По тези платна придвижването ще е със 120-130 км/ч, колкото и с хеликоптера. Правим по този начин, че сърбите да имат пристанища във Варна и Бургас “, подчертава министър председателят Борисов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР