Бойко Борисов гостувà на Доналд Тръмп в самия Бял дом.

...
Бойко Борисов гостувà на Доналд Тръмп в самия Бял дом.
Коментари Харесай

10 скрити момента от посещението Борисово в Белия дом

Бойко Борисов гостувà на Доналд Тръмп в самия Бял дом. Някои неща бяха показани, само че други станаха ясни единствено на нашия инфилтриран във властовите среди сътрудник, който наблюдава всичко изкъсо даже по-щателно от Фейсбук live video из профила на премиера. Ето щрихите от всичко. 
1. Посрещане в Белия дом. Българската делегация потегля да се събува в антрето. Доналд Тръмп е квалифициран и споделя, че у тях се върви с обувки. Нашите са още по-подготвени и си носят калцуни, тъй като знаят, че с черджето пред вратата не става и са си донесли нашенска тиня.
2. Ръкостискането. Знаете, че Тръмп е прочут с разтърсващо и мощно здрависване, с което откача рамото и изкълчва ключицата на събеседника си, с цел да разсее мозъка му посредством болежка от нелепостите, които ще му наговори. Борисов пък е каратист, футболист, военачалник. Тръмп взема решение, че няма какво да му разсейва.
3. Подаръци. Борисов подарява ловна пушка от Габрово на Тръмп. Тръмп се усеща, че е не запомнил за подарък, само че хитро вика, че отива да прибере подаръка си и се връща с ловна пушка от Габрово и думите: " Бойко, какво съвпадане стана, че и аз такова съм ти взел да ти подаря! "
4. F-35. След като взехме F-16, т.е. ги поръчахме, Борисов пита Тръмп дали може в този момент и едни ефтрийсетипетици на цени като за Black Friday. Това разсмива Тръмп и в допълнение затвърдява позитивното възприятие на американския водач към народа ни.
5. Корупцията. Разказват си за корупциите. Тръмп цъка с език и си записва страхотни хрумвания като проект да направи суперскъпа ограда по границата с Мексико от тел за миене на чинии и макраме, да прави инфраструктурни планове, в които да влага едвам 35% от нужните материали, а другото да прави едни хора по-богати и така нататък
6. Преговори за изграждане на Тръмп тауърс в София. Премиерът предлага Тръмп непосредствено да вземе Златен век от Артекс, Тръмп обаче е наясно, че новият кмет на Лозенец Комитата желае да го събори и избира да построи Тръмп тауъра си на Копитото, тъй като там бил чист въздухът.
7. Вечеря. Тръмп е впечатлен от първия си почитан посетител, който е изцяло OK да вечеря от кофа. Изяждат по 100 панирани крилца и Борисов признава, че американските са някак си по-истински.
8. НСО и Сикрет сървиз си разменят клипчета. Грабване на пусита, цомбене, залози какво следва. Знаете го сюжета.​​​​​​​
9. Иванка. Иванка Тръмп е нашо момиче, споделя Борисов на татко ѝ. И я кани тука за Ивановден да го отпразнува с нашенци, да завърти една капама, да пийне ракия. Предложението е признато.
10. Футбол. Политика, дами, не може и без футбол. Борисов изяснява, че националният ни тим е зле и моли Тръмп да ни прати неговия, тъй като така и така си имат различен, американски футбол и няма да са капо. Тръмп дава обещание да прати съветски сътрудници в Унгария да натровят руколата, с което да ни помогне на баража.
 
Автор:  Самуил Петканов, Прас-Прес

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР