„Бойко Борисов е в добро здраве – физическо и политическо“,

...
„Бойко Борисов е в добро здраве – физическо и политическо“,
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Борисов е в добро здраве – физическо и политическо

„ Бойко Борисов е в положително здраве – физическо и политическо “, отговори Томислав Дончев в предаването „ 120 минути “ на въпрос дали той или Даниел Митов ще наследят партия ГЕРБ. Дончев добави, че е прекомерно рано да се води този диалог.

Относно работата на служебното държавно управление, Дончев го дефинира като „ машина за ПР “.

Той добави, че разкритията на служебното държавно управление са по-скоро единствено изказвания. Според Дончев е невероятно да се изготвят сходни инспекции за толкоз малко време.

„ Не можем да си позволим да загубим себе си. Знам, че успеха е значима, само че с изключение на нея е доста значимо да съхраниш себе си “, сподели Дончев на въпрос дали се чакат рокади в партията.

Той дефинира срещата сред Бойко Борисов и Реджеп Ердоган като напълно в реда на нещата – „ Лидерът на най-голямата партия да се срещне с президента на прилежащата страна ми се коства обикновено “.

Дончев сподели още, че в политиката „ с изключение на да се скараш, да обидиш някого, положителната остаряла игра допуска да се свърши някаква работа “.

Относно решението на Конституционния съд, че гласуването с машини е законно, Дончев разяснява, че няма по какъв начин да е противоположното, щом решението идва от Конституционен съд.

Повече вижте във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР