Бойко Борисов е готов да преговаря с евентуални коалиционни партньори,

...
Бойко Борисов е готов да преговаря с евентуални коалиционни партньори,
Коментари Харесай

Борисов посочи кой може да бъде съюзник и бъдещ коалиционен партньор на ГЕРБ

Бойко Борисов е подготвен да договаря с възможни съдружни сътрудници, като разграничителната линия на ГЕРБ ще бъде построена от избрани правила, които той начерта. Пред заседание на дамите от партията в Албена някогашният министър председател разяснява, че не е значимо, кой кого харесва, а какви политики води.

„ Не е значимо дали одобрявам Христо Иванов, всеки си има усет. По активността на партиите ще ги познаете и ето нещата по-които ние ще търсим за диалог наши възможни бъдещи съдружно сътрудници. Първо всяка партия, която в своята стратегия има заложено участието в Еврозоната и приемане на еврото е наш съдружник, ние сме уверени, че това е най-хубавото, което ще се случва “, разяснява Борисов.

Като втора точка, той уточни разширението на Европейски Съюз към Западните Балкани. Присъединяването на С. Македония, Алания, Украйна, Молдова и специфичният статут на Грузия.

„ Ние сме уверени, че това би трябвало да се случи. Ние подписахме контракт за добросъседство със С. Македония, а в този момент нищо е се случва. Петков не може да придвижи нищо обвързвано с РСМ и Албания, тича напред и бяга в стрес и уплах и се крие зад Народното събрание “, съобщи някогашният министър председател.

Като съдружници, Борисов уточни и всички, които желаят да продължат цялостно диверсифициране във връзка с газа. Етническата и религиозната приемливост са другата доста значима разграничителна линия на ГЕРБ, както и осъждането на съветската експанзия и посочването на Путин като агресор.

„ Аз нямам нищо срещу „ Възраждане “ дори ги одобрявам, въпреки всичко някой би трябвало да съставлява и проруски настроението жители и е значимо ние да водим диспути и да търсим истината.

„ Петков можеше умерено да приказва на митинга на „ Възраждане “, а неговите симпатизанти гониха и биеха политическите съперници на Политическа партия “, сподели той.

Той е безапелационен, че би трябвало да се съблюдават Маастрихтските критерии.

„ ГЕРБ постоянно са били на остатък в бюджета като се изключи коронавирус годината, единствено тогава сме ги нарушили, само че в този момент България е експортьор и дано си възстановим Маастрихските критерии. Да харчим колкото изкарваме “, съобщи водачът на ГЕРБ.

Според него обединението се е разпаднала поради липса на правила.

“Аз бях срещу да се желае избор на съмнение. Не че не го заслужават. Не че на би трябвало да си отиват незабавно. Кражбите и корупцията сега са в небивало състояние "

" Няма по какъв начин ние да преработваме съветски петрол. На бензиностанциите да купувате гориво по 3,50 лева Да се осъществят 300 млн. лева облага. Тази коалиция безпринципно се разпадна. Когато Слави Трифонов говореше - Има Такъв Народ против ГЕРБ, те бяха любимците. Ние не желаеме да плащаме газ, четири път по-скъп. А и не дават отговор какво става с танкера. Сложили си една маска " Борци против корупцията ". Било продоволствена рецесия. Ако беше ГЕРБ в ръководството нямаше да им разреша да вдигнат цената на тока. Защото и миньорите, и АЕЦ-а са български ", безапелационен беше водачът на ГЕРБ.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР