Бойко Борисов дарява 20 000 лв, събрани за рождения му

...
Бойко Борисов дарява 20 000 лв, събрани за рождения му
Коментари Харесай

Цветанов разкри какво стане с 20 000 лева, събрани за рождения ден на Бойко Борисов

Бойко Борисов подарява 20 000 лева, събрани за рождения му ден от парламентарната група на ГЕРБ, застроеж на черква и ремонт на джамия.

Това разгласи пред публицисти в Народното събрание ръководителят на групата Цветан Цветанов. Той напомни, че е традиция всяка година депутатите от партията да събират някаква сума за рождения ден на водача си и той да взема решение за каква благотворителна идея да отидат.

Решението на премиера е тази година парите да бъдат разграничени на две - 10 000 лева за дострояването на новата черква в Бяла, Русенско, а другите 10 000 лева за ремонт на джамия в с. Подайва, община Исперих.

Даренията са израз на солидарността и съпричастността на премиера и на ГЕРБ към проблемите на българските общности и етноси у нас, означи Цветанов.

Повече от 17 години нашият някогашен митрополит, настоящ патриарх, служеше в един железен РЕП, някогашна книжарница, и това е една негова фантазия, в този момент изпълняваме това негово предпочитание, 30 години имаше кръст, забит в една поляна, изясни кметът на Бяла Димитър Славов.

На собствен ред Мехмед Хасан от локалната конструкция на ГЕРБ в село Подайва, Исперих, описа, чеджамията се нуждае от ремонт от две години.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР