Бойко Борисов даде своя глас в Банкя. Бившият премиер и

...
Бойко Борисов даде своя глас в Банкя. Бившият премиер и
Коментари Харесай

Борисов: Шести избори ще са самоубийствен атентат за целия народ

Бойко Борисов даде своя глас в Банкя. Бившият министър председател и водач на ГЕРБ избра да гласоподава с хартиена бюлетина като съобщи, че по този начин гласоподава целия либерален свят. Той е безапелационен, че би трябвало да има държавно управление, тъй като нови избори ще са „ гибелен атентат за целия български народ ”.
Прочетете още
„ По мъчно ще е на следващия ден и другиден, изправени сме пред голяма инфлация, задължения, по левче от горе за бензин и нафта. Трябва да се създадат доста неща в страната. Бих призовал всички да гласоподават  - през днешния ден е елементарно, от на следващия ден става мъчно. Очаквам по-висока изборна интензивност, тъй като това е демократичния метод да покажеш по какъв начин искаш да живееш ”, сподели Борисов.

„ Трябва доста мъдрост от политиците, това е единственият излаз от рецесията. При тази ужасна война в Украйна, ние доста ясно би трябвало да стоим пред демократичния свят.  Ако желаеме да си правим един гибелен атентат като народ това ще е да отидем на шести избори, тъй като тогава ще има и седми избори ”

Според  него най- неприятният сюжети ще бъде, в случай че  не се сформира болшинство.

 „ Това ще е злополука за страната, служебното държавно управление към този момент се задъхва, няма да може да одобри бюджет. Изключително рисково е за България да се готвим за нови избори. Аз съм подготвен на взаимни отстъпки. Надявам се да проявим мъдрост.  ГЕРБ имаме най-големи благоприятни условия за маневри, без значение от това, че в този момент изглеждаме сами против всичко ”, съобщи водачът на ГЕРБ.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР