Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България.

...
Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България.
Коментари Харесай

Земеделци от Исперих се жалват пред Борисов, той отново погна Промяната

Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г се срещна със земеделци в Исперих.

Благодарим на водача на ГЕРБ, който пристигна на първия извънредно значим ден от жътвата на царевицата. Имаме по-ниски добиви, само че качеството е високо. Никой обаче не изкупува нашата стока, а ние купуваме скъпи фуражи, посеви и извънредно скъпо гориво. Тези, които пристигнаха с огромните обещания унищожиха земеделците! А ние сме земеделска страна. Никой земеделец не знае какво подкрепяне ще получат. Как да знаем какво да засадим, в случай че не знаем защо и по какъв начин ще се получава субсидирането. Няма пари за земеделието. Фонд " Земеделие " удостовери, че загубите за земеделието са 100 милиона лв.

Десислава Танева означи, че година и половина сме имали ръководство, което не е защитило нито една посока в земеделието: Правителството отстрани огромния план за напояването, махнаха го, с цел да включат батериите. Несъпоставимо! Всички прилежащи страни дадоха спомагателни средства за модернизиране на системите за напояване. Върнете Плана за напояване!

Ама какви 100 милиона? Това са им комисионните, сподели Бойко Борисов:

Продоволствена рецесия няма, предходното държавно управление я сътвори.

От министър на Българска социалистическа партия в земеделието се предава на министър от Българска социалистическа партия в земеделието. А вие ми говорите за Плана за възобновяване. Още малко му би трябвало на народа, с цел да разбере измамата на „ смяната “. Последните издихания излизат едно по едно - 100 милиона изгубили от фонд " Земеделие ", милиард от друга..

Те последният ден сложиха маските, а през днешния ден приканват да не се носят. Когато тъкмо „ смяната “ унищожи стотици хиляди ваксини.

Като видите, че грее слънце, значи е ден. Само на това ще вярвате. Иначе - не. Това са измамници!

Контрабандата е страховита сега. И не е единствено със зърното. Не инцидентно през днешния ден са заменени шефовете на Национална агенция за приходите и Агенция „ Митници “. Много скоро техните гласоподаватели ще схванат по какъв начин са се облагодетелствали и с какъв брой. Виждате, че на всичките наши въпроси служебното държавно управление всеки ден дава отговори. И те са безпорядък, безпорядък, злополука! На изборите от народа зависи!

Защо би трябвало да се коалираме? Няколко служебни държавни управления на Радев чегъртаха ГЕРБ и обясняваха какъв брой е неприятно... Последната партия, която могат да заподозрат във връзки с Радев, е нашата. Но се надявам той да откри най-малко за някои от проблемите механизми да ги реши

Вчера още веднъж слушах по малките екрани „ извънредно “ по какъв начин Кирил Петков е подписвал в Гранитна зала на Министерски съвет контракта с „ Джеймкорп “, а след това напълно нетържествено го е развалил. А за какво не подписахте по този начин и контракта за 7-те танкера? Защото, макар изказванията на госпожа Бориславова, този газ ще излезе десетки пъти по-скъпо за индустриалците.

Сега, когато и служебното държавно управление разкрива измамите им, те се хвалят с предложения. Днес стана ясно, че сме били пред изключително състояние поради обстановката с газа.

Сега и Радев ще види какво е да работиш с враждебни партии, както ние преди време.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР